هشتمین جلسه کمیته علمی همایش یادگیری الکترونیکی: تجربه های زیسته، ارزیابی و آینده نگاری دانشگاه تهران برگزار شد
15 مرداد 1400

روز جمعه 15 مرداد ماه 1400، هشتمین جلسه کمیته علمی همایش یادگیری الکترونیکی: تجربه های زیسته، ارزیابی و آینده نگاری اولین جشنواره دانشگاه تهران دیجیتال، با حضور 18 نفر از استادان عضو کمیته علمی و کمیته داوران همایش برگزار شد.
در این جلسه، دکتر سید امید فاطمی، رئیس مرکز فناوری های دیجیتالی و دبیر اولین جشنواره دانشگاه تهران دیجیتال، گزارشی از اقدامات انجام شده شامل طراحی الگوی نگارش مقاله کنفرانس، سیاست‌نامة داوری دست‌نوشته‌های کنفرانس، کاربرگ داوری کنفرانس و فرم داوری در سایت و تمدید مهلت دریافت مقاله تا 15 مرداد و مکاتبه با سخنرانهای کلیدی ارائه کردند.
در ادامه، روند داوری و ضرب الاجل ها و تعیین موضوع های هر داور و عناوین پیشنهادی کارگاه های جانبی همایش مورد بحث و بررسی قرار گرفت.